Rettigheder & teknik
Kompetenceprofilen er programmeret af elever og instruktør fra skolepraktik for datateknik (Minimerc), erhvervsskolen Mercantec i Viborg, maj 2012.

Den interaktive model bygger på et udkast, udarbejdet af Hanne Koblauch, Hansenberg, på baggrund af en dataindsamling på 10 erhvervsskoler i perioden august 11-marts 2012. Charlotte Bisbjerg Nielsen, EUC Nord, har ydet faglig sparring, og Regina Lamscheck-Nielsen, Moeve aps, har understøttet processen.

Modellen er belagt med © coppyright (creative commons). Modellen er frit tilgængelig på dette site til anvendelse på danske erhvervsskoler. Modellen må ikke kommercialiseres.

Modellen er programmeret i programmeringssproget ´asp.net´. Asp.net kan anvendes på websites, der er baseret på et dotnet-framework.

Arbejds- og læreproces bag udviklingen, marts - maj 2012
Eleverne byggede videre på programmeringsfærdigheder fra tidligere modeludviklinger. De specifikke faglige kompetencer tilegnede eleverne sig gennem målrettet informationssøgning og en række testforløb, der blev gennemført i et mindre team og i sparring med instruktøren.

Tak til de involverede elever:
  • Simon Blæhr Andreasen 
  • Daniel Jeppesen
  • Michael Jørgen Wilsted Thomsen 

     

skolepraktik