Vejledning i Elevplans SKP-funktioner
Download manual om Elevplans funktioner for skolepraktikken. Desuden udvikler Elevplan videre på funktioner for SKP, med forventet lancering i efterår 2012. Kommende kurser for SKP-instruktører hhv. skolernes superbrugere i Elevplan, vil blive annonceret her: www.elevplankurser.dk

Til orientering

I 2011 kunne konstateres, at 53 % af elever med en ordinær aftale, er i praktik i en praktikvirksomhed der benytter Elevplan (været logget på Elevplan mere end 5 gange i løbet af det seneste år).
Mere end 10.000 personer fra en praktikvirksomhed har nu registreret sig som brugere - store som små virksomheder.
     

 Nye funktioner 2012
Elevplan barsler ultimo september 2012 med nye og mere simple funktioner til SKP instruktører:

SKP-instruktøren vil i princippet kunne se en elevliste på samme måde som en virksomhedsoplærer ser sine elever/lærlinge. Den nye elevliste vil være direkte tilgængelig i form af en oversigt, når en SKP instruktør logger ind.

Samtidigt beholder SKP-instruktøren mulighed for fra listen at indgå sociale aftaler med eleven (fremmøde etc.). Via denne aftalefunktion kan der sendes automatiske erindringsmails på en given opfølgningsdato til såvel læreren/SKP-instruktøren som til den elev, aftalen omhandler.

Tilsvarende praktikvirksomheder, vil SKP-instruktøren kunne se en kalenderoversigt med elevens skoleperioder, VFU-perioder, korte aftaler, m.m. - Forudsat, perioderne er indtastet i EASY-A.

Elevplan planlægger i løbet af 2012, at en skolemedarbejder skal kunne oprette kontaktdata (navn, e-mail, mobilnummer) på de praktikvirksomheder, der ikke selv får sig registreret i Elevplan. Dermed kan skolen fx indkalde til skoleophold via mail fra Elevplan, og mailen vil nå den registrerede kontaktperson i virksomheden

OBS: Ult. marts 12 annoncerer Elevplan sine kommende nyheder for efteråret 2012 i detaljer, herunder flere detaljer vedr. SKP-faciliteter.
     

links, FAQ, pr